«Ананас» — смачний і незвичайний салат до святкового столу

Салат одночасно і легкий, і ситний! Готується досить просто, а виходить ефектна та ошатна страва, гідна місця на святковому столі.

Такий салат по ідеї можна приготувати з будь-яких продуктів, які поєднуються з ананасами або горіхами. Буде смачно, інформує Ukr.Media.

Інгредієнти

Курячі стегенця — 2 Штуки
Ананас консервований — 400 г (шматочками)
Печериці — 300 г
Сир — 250 г

Цибуля — 1 шт
Масло вершкове — 30 г
Горіхи волоські — 100 г
Зелень — пучок

Майонез — за смаком
Сіль — за смаком
Приготування

Стегенця заздалегідь відваріть в підсоленій воді, остудіть і відокремте м’ясо від кісток. Наріжте куряче філе невеликими шматочками та складіть в глибоку миску.
З ананасів злийте рідину, злегка відіжміть і додайте до філе.

Цибулю наріжте кубиками та обсмажте з грибами на вершковому маслі до готовності.
Частину сиру залиште для прикраси, більшу частину натріть і додайте до решти інгредієнтів.

Заправте салат майонезом, додайте сіль і добре все перемішайте. Перекладіть салат на будь-яке зручне блюдо і надайте йому форму ананаса. Натріть на дрібній тертці сир, що залишився і посипте ним салат з усіх боків.

Залишилося прикрасити салат половинками волоських горіхів і біля основи викласти зелень, імітуючи листя ананаса. Порада від кухаря: Щоб горіхи добре трималися на салаті, змастіть їх нижню частину невеликою кількістю майонезу.

Смачного!

Share
error: Content is protected !!